Yurtlife, vasten en kennis blog

Yurtlife, vasten en kennis blog · 11. januari 2019
Zonder die ziekte hadden we waarschijnlijk niet gedaan wat we nu doen. Hadden we deze weg nog niet ingeslagen. Je weet het nooit, maar de kans is een stuk kleiner. Ik ben de ziekte dankbaar. Zeker omdat ik door die ziekte veel beter voor mijzelf ben gaan zorgen en nu geen klachten meer heb gerelateerd aan Bechterew en mijn darmen het een stuk beter doen dan daarvoor.
Yurtlife, vasten en kennis blog · 01. november 2018
Ons leven in een yurt tijdens de bouw van ons huis. Waarom bouwen we eigenlijk nog een huis. Het leven het minimale aan spullen en toch wel wat back to basic is stiekem heel fijn!

Yurtlife, vasten en kennis blog · 25. september 2018
Jeee we wonen in de yurt. Wat een fijne plek en we slapen weer in een groot bed met ruimte om ons heen. In een prachtige omgeving!
Yurtlife, vasten en kennis blog · 19. september 2018
In de yurt zit geen badkamer, dus die moest in een bijgebouwtje komen. De badkamer in de schuur en we wilden het graag helemaal zelf doen. Het is gelukt!!

Yurtlife, vasten en kennis blog · 15. september 2018
De yurt staat. Wat een fijn gevoel als je binnen staat. Ons project krijgt steeds meer vorm. Super veel zin om er in te gaan leven.
Yurtlife, vasten en kennis blog · 11. september 2018
Het begin van onze tocht naar een nieuwe woning. We weten nog niet wat, hoe en wanneer, maar we hebben snel geen woning meer! Blij