· 

Vegan bananenbrood


Vegan bananenbrood

Dit blijft toch gewoon lekker. Goed te bewaren, snel gemaakt en altijd wat gezondst bij de hand omdat het in de vriezer klaarligt voor de momenten dat er even niks in huis is. 

 

Ingrediënten droog
270 gram speltmeel (of 230 gram en 40 gram havervlokken)
50 gr kokosrasp
8 gr bakpoeder
2 tl kaneel

Ingrediënten nat
80 ml plantaardige melk
2 grote rijpe bananen of 3 kleine
3 el kokosolie
Optie: Ahorn, agave, honing of kokosbloesemsuiker naar smaak

Overige
2 handen gemengde noten (raw)
80 gr blauwe bessen of 80 gr pure chocolade

Verwarm de oven tot 180 graden en zet een cakeblik met bakpapier klaar. Doe alle droge ingrediënten in een kom en mix door elkaar. Doe alle natte ingrediënten in de keukenmachine en mix tot een smeuïg beslag. 

 

Giet het beslag bij de droge ingrediënten en mix goed door elkaar. Voeg de noten en blauwe bessen toe en meng door elkaar. Alles mag nu in het cakeblik en voor 45 minuten in de oven. Check of hij binnenin gaar is met een satéprikker, laat hem afkoelen en snij hem in plakken.

Rijstvasten

Een reis van 18 dagen voor een schoon en opgeruimd lichaam. Je lichaam is je belangrijkste gadget in je leven. Deze kun je niet zomaar vervangen, dus zorg er goed voor!

 

Rijstasten kan je helpen om een vliegende start te maken. Lees meer...

 

Nu het EBOOK met 25% korting.

Reactie schrijven

Commentaren: 0