Vasten blog

Vasten blog · 20. september 2019
Rijstvasten voor meer energie, heldere gedachten een een betere focus. De opstap naar een volwaardig voedingspatroon in een opgeruimd lichaam.
Vasten blog · 19. september 2019
Wauw intermittent fasting is een tool die je kan helpen om te gaan met het voedingsaanbod in de westerse wereld. Een tool die je kan helpen om gezonder te leven en je lichaam instaat te stellen zichzelf te blijven herstellen.

Vasten blog · 17. januari 2019
Vasten is een therapie die al door Hippocrates werd aanbevolen, de grondlegger van de westerse geneeskunde. Vasten is voor onze darm een fantastisch rust moment. De darm is een bezig bijtje welke veel directe klachten en indirecte klachten geeft. Van vage krampen, winden, een opgeblazen gevoel tot diarree die ons naar het toilet doet rennen. Heb jij gezonde darmen?
Vasten blog · 02. december 2018
Samen op weg naar een puur en onbewerkt voedingspatroon in 18 dagen. We bouwen af en vervolgens weer op naar een volwaardig voedingspatroon. Na 18 dagen heb je veel geleerd, ben je bewuster en smaakt alles beter!

Vasten blog · 29. november 2018
Samen rijstvasten, met een select gezelschap starten met rijstvasten onder begeleiding. Wil je mee doen? Meld je dan aan. Laten we ons lichaam ruimte en rust geven en de kans om oude rommel op te ruimen. Let me know.
Vasten blog · 24. november 2018
Met een select gezelschap zijn we gaan rijstvasten. Fantastische resultaten en in januari starten we wederom een event! Doe jij mee?

Vasten blog · 28. oktober 2018
Vasten kan op veel niveaus en manieren. Niet elke vorm past bij iedereen. Het hangt veel af van je ervaring en je huidige manier van leven. Kies iets wat bij je past.
Vasten blog · 23. oktober 2018
Een middel om het vasten makkelijker te maken. Om de periodes van niet eten te overbruggen en geleidelijk aan af te bouwen en te verlengen. Super fijne brandstof!

Vasten blog · 16. oktober 2018
Intermittend fasting pas je niet zomaar toe. Het gaat geleidelijk. Pas eerst je voedingspatroon aan en vervolgens kun je gaan afbouwen. Gun je lichaam die rust en ruimte.
Vasten blog · 08. oktober 2018
Vasten kost niks en geeft je zoveel energie. Af en toe niet eten is een boost voor je immuunsysteem. Doe het enkel en alleen in combinatie met een passend voedingspatroon en lifestyle.

Meer weergeven