Toffe aanbieding in april


Rijstvasten inclusief bewegen en workshops

 

“Energiek de zomer in met een andere kijk op voeding!"

Ervaar jij wel eens klachten als migraine, opgeblazen gevoel, winden, acne, spierpijnen, stijve gewrichten, blessures die niet herstellen, ontstekingen, een trillend ooglid, slechte concentratie, een down gevoel of andere ongemakken? Zou je wel wat kilo’s en omvang willen verliezen? Of is koffie niet weg te denken uit je routine? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Door beweging, spijsvertering en ademhaling maken we allemaal afvalstoffen en het is belangrijk dat we deze afvalstoffen kwijtraken. Als we het lichaam niet geven wat het nodig heeft dan hopen afvalstoffen zich op en begint je lichaam te fluisteren. Zorg ervoor dat het niet hoeft te schreeuwen om aandacht!

In het Bootcampbos letten we op houding en zorgen we voor functionele fitheid. Nu tijd om bewust naar ons voedingspatroon te kijken. Nieuwe inzichten, andere gedachten en een ritme doorbreken. Fluistert jouw lichaam al om aandacht of ben je gewoon nieuwsgierig en wil jij je lichaam op voorhand een cadeautje geven?

Fantastische combinatie voeding en sport
1. Samen sporten inspireert en motiveert. Je leert van ervaringen van andere en kan jezelf net iets meer uitdagen. Je houding wordt kritisch bekeken om blessures en klachten te voorkomen. 
2. Samen rijstvasten en veranderen inspireert en motiveert. Het is makkelijker vol te houden en je kunt elkaar steunen waar nodig. Iedereen heeft wel een moment dat hij/zij net dat stukje extra kan gebruiken. 

Rijstvasten event
Middels 18 dagen rijstvasten houden we een grote schoonmaak in ons lichaam en bouwen we weer op naar een volwaardig voedingspatroon. Een voedingspatroon vol pure ingrediënten die echt iets toevoegen gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsrichtlijnen. Je wordt je bewust van gewoonten en de invloed van voeding en leefstijl op je lichaam en geest.

Speciaal voor dit event hebben we workshops en bewegen meegenomen. Op de pagina over het event rijstvasten kun je meer specifieke info, linken en ervaringen over het rijstvasten vinden. De verschillende opties die je daar kunt kiezen zijn niet van toepassing voor de combinatie met het bewegen en de workshops. 
MEER INFO

 

Programma in samenwerking met het Bootcampbos in Zelhem

27 maart                      Workshop “Eet de kleuren van de regenboog” en informatierijstvasten

5 april – 22 april          Gezamenlijk rijstvasten

22 april – 13 mei         Hoe nu verder? Wekelijkse ontbijt, lunch en diner recepten

22 mei                         Workshop Gezonde tussendoortjes, energybars en RAW-taart en evaluatie

 

Programma

STAP 1

27 maart

WORKSHOP “Eet de kleuren van de regenboog”

Voorafgaande aan de 18 dagen rijstvasten ga je kennis maken met de kleuren, geuren en smaken die groenten, fruit en kruiden je te bieden hebben.

 

Tijdens deze workshop gaan we in op de voordelen en richtlijnen van het rijstvasten, gaan we de spijsvertering bekijken en kunnen we het ‘praatje poep’ niet achterwege laten. We kijken wat orthomoleculaire voeding is en je kunt al je vragen stellen die je nog zenuwachtig maken voor het rijstvasten. Mochten er na de workshop nog vragen opkomen? Ook dan is er de mogelijkheid om vragen te stellen. 

 

GRATIS SPORTEN (voor nieuwe leden)                                                                                

                                                                                                                      1 april – 30 april

STAP 2

5 april – 22 april

GEZAMENLIJK RIJSTVASTEN

5 – 7 april                Voorbereiden op het vasten

8 – 12 april             1stefase 

Optie: gezamenlijk thee moment op 10 april in het bootcampbos

13 -17 april             2defase

18 – 22 april           3defase

 

Meer details, uitleg en ervaringen van anderen over het vasten: MEER INFO

 

Ik begeleid je door de gehele periode (2 maanden) heen met mails, recepten en menu’s en sta klaar voor vragen of sturing. Na de 3defase sluiten we af met een vragenlijst om de periode te evalueren. 
We hebben een gezamenlijke, besloten, Facebookgroep waarin we elkaar kunnen motiveren en inspireren met tips en recepten. Ook via andere kanalen ben ik te bereiken uiteraard. 

 

STAP 3

Week 22 april tot week 13 mei

HOE NU VERDER

We laten je niet zomaar los. In deze 4 weken delen we iedere week een ontbijt, lunch en diner recept gebaseerd op een voedingspatroon met volwaardige producten. Makkelijk te maken, leuk voor het gezin en ideaal voor naar het werk!

 

STAP 4

22 mei

WORKSHOP “Gezonde tussendoortjes, energybars en RAW-taart”

Een feestje waarbij we de afgelopen weken evalueren. Waar lopen jullie tegenaan, praktische tips, intermittend fasting, sport en voeding etc. Veel gestelde vragen van afgelopen weken neem ik mee in deze workshop!

Vervolgens nog een maand lang de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens de trainingen. 

 

Kosten

Normaalprijs €150 (niet leden)

Nu het gehele programma voor €75,- (voor leden) 
Iedereen die traint bij het het Bootcampbos in Zelhem kan voor de leden prijs meedoen. 
Ben je nog geen lid? Pak nu je kans en wordt lid. Laat je begeleiden tijdens uitdagende training gericht op houding en specifieke fitheid. Na inschrijving kun je ook profiteren van de korting van €75,- op het complete programma van 3 maanden.

Zwanger, borstvoeding of het rijstvasten al eerder doorlopen? Vraag naar de mogelijkheden.

Inclusief proeven, beleven en meenemen tijdens de workshops. Persoonlijke begeleiding tijdens het vasten, motivatie, enthousiasme en een berg energie!

 

Liefst inschrijven voor 22 maart

INSCHRIJVEN of VRAGEN

kim@foodyourlife.nl

0612381147

CONTACT