Rijstvasten en workshops


Een andere kijk op voeding incl. workshops en extra begeleiding

 

"Een andere kijk op voeding in 2 maanden"

 

--

Al vanaf €75,- per persoon! Iets waar je je leven lang profijt van kunt hebben.

Heb jij een groep mensen die graag samen aan hun gezondheid willen werken? Bijvoorbeeld met vrienden, familie, sportmaatjes of collega's? Heb je een sportschool, yogaschool of massagepraktijk? Laat het mij weten en  samen kunnen we kijken hoe we de groep bij elkaar krijgen. 
Ik kom graag bij jullie op een locatie!

--

Ervaar jij wel een klachten als migraine, een opgeblazen gevoel, winden, acne, spierpijnen, stijve gewrichten, blessures die aanhouden, ontstekingen, trillend ooglid, slechte concentratie, een down gevoel of andere ongemakken? Zou je wel wat kilo's of omvang willen verliezen? Of is koffie niet weg te denken uit je routine? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Of voor jou en je vrienden, familie, gezin, sportgroep of collega's.

 

Voeding, leefstijl en leefomgeving zo dichtbij en zo belangrijk voor je gezondheid. 

 

Door beweging, spijsvertering en ademhaling maken we allemaal afvalstoffen en het is belangrijk dat we deze afvalstoffen kwijtraken. Als we het lichaam niet geven wat het nodig heeft dan hopen afvalstoffen op en begint het lichaam te fluisteren.

Zorg ervoor dat het niet hoeft te schreeuwen om aandacht. 

 

Fluistert jouw lichaam al om aandacht of ben je gewoon nieuwsgierig en wil jij je lichaam op voorhand een cadeautje geven? Leer wat voeding en leefstijl voor je kunnen betekenen. Het traject is gebaseerd op de orthomoleculaire en macrobiotische gedachten. Zo samengesteld om jouw in 18 dagen te laten ervaren wat voeding en leefstijl voor jou en je leefomgeving kunnen betekenen. 

  

In 2 maanden een andere kijk op voeding 

Stap 1 is een gezamenlijke workshop waarin we een lunch gaan bereiden voor de volgende dag en we dieper ingaan op het hoe en waarom van dit traject. 

vervolgens gaan we 18 dagen aan de slag, we gaan gewoonten herkennen en waar nodig doorbreken. We geven het lichaam rust en ruimte om kleine ongemakken op te ruimen. Deze rust en ruimte creëren we door het lichaam te voeden, belemmerende voeding te elimineren en niet de gehele dag de snacken. We bouwen aan een voedingspatroon vol pure ingrediënten die echt iets toevoegen gebaseerd op de orthomoleculaire en macrobiotische voedingsrichtlijnen. Je wordt je bewust van de invloed van voeding op lichaam en geest.

Vier weken lang begeleidt ik je in de 4de fase met wekelijks een aantal recepten en tip omtrent intermitterend fasting. Het traject sluiten we af met een workshop waarbij we leren dat gezond eten niet enkel groenten zijn, maar dat je ook taartjes kunt maken die vol met de voedingsstoffen zitten! Een feestelijke afsluiting. 

 

"We willen toch allemaal gezond oud worden, zonder ziekte, en zo lang mogelijk alles zelf kunnen. Zorg dat je zelf op het trapje kunt blijven klimmen om iets uit het keukenkastje te pakken of de was uit de wasmachine kunt trekken. Dat je helder kunt denken en ook rustig een maaltijd over kan slaan. Dat je niet afhankelijk bent van koffie of een tussendoortje om tien uur."

 

Ervaringen deelnemers
"Het is echt een wereld van verschil voor mij. Totaal geen honger, zoveel lekkere recepten gekregen, dingen gegeten die nooit had gehad (granaatappel, zooooo lekker). Ik ben helemaal happy, thanks!"

Het is voor een openbaring geweest. Het heeft mij zoveel meer energie en "lekker in mijn vel" gegeven. Het ging ook veel makkelijker dan verwacht. Geen honger gevoel gehad. Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan, dankjewel Kim!"

 

The best of all medicine is fasting and resting.

Benjamin Franklin

 

Programma 

Dag 1                    Workshop "eet de kleuren van de regenboog" en inspiraties 18 dagen

Dag 7 tot 25       Gezamenlijk starten 18 dagen "een andere kijk op voeding"

Dag 26 tot 56     Hoe nu verder? Wekelijks ontbijt, lunch en diner recepten

Dag 60                 Workshop gezonde tussendoortjes, energyball en RAW-taart en evaluatie

 

Zo zijn we 2 maanden, 60 dagen, gezamenlijk bezig om elkaar te motiveren en inspireren om het beste uit onszelf te halen. 

 

Programma details

 

Stap 1

Workshop "eet de kleuren van de regenboog" en inspiratie 18 dagen
Vanuit welke visie is een andere kijk op voeding opgezet en waarom eten we de kleuren van de regenboog? We bespreken de suiker en vetverbranding, spijsvertering en praatje poep. Wat kun je tijdens de 18 dagen verwachten en als je brandende vragen kunnen gesteld worden. 

We gaan gezamenlijk een lunch bereiden voor de volgende dag! Dus vergeet je "tupperware" niet. 

 

Stap 2

 

Een andere kijk op voeding en leefstijl

3 dagen     Voorbereiden 

5 dagen     1ste fase

5 dagen     2de fase

5 dagen     3de fase

 

Ik begeleid je/ jullie door de gehele periode heen met mails, recepten en menu's. Sta klaar voor vragen en sturing. We beginnen met het vaststellen van de beginsituatie en na de 3de fase sluiten we af met een evaluatie. In de besloten Facebookgroep of appgroep kunnen we elkaar ook motiveren en inspireren. 

 

Stap 3

Hoe nu verder? De 4de fase.

Ik laat je niet zomaar los. In deze 4 weken delen we iedere week een aantal recepten van ontbijt, lunch, dinner en extraatjes. Alle recepten zijn gebaseerd op een volwaardig voedingspatroon, makkelijk te maken, leuk voor het gezin en ideaal om mee te nemen naar het werk. Uiteraard kun je in deze fase weer heerlijk een bakje koffie, wijntje of boterhammetje eten als je hier behoefte aan hebt!

 

Stap 4

 

Workshop "gezonde tussendoortjes, energyball en RAW taart"

Een feestje waarbij we de afgelopen weken evalueren. Waar lopen jullie tegenaan, praktische tips, intermitterend lastig etc. Wederom gaan we niet alleen maar luisteren, maar gaan we lekkere dingen maken met pure ingrediënten.

PROEF-BELEEF-NEEM MEE

 

 

Kosten (voor het gehele traject)

Totaal €75,- p.p. (Bij 15 personen)

Totaal €85,- p.p. (Bij 12 personen)
Totaal €95,- p.p. (Bij 10 personen)

Totaal €105,- p.p. (Bij 8 personen)

 

 

Heb jij een groep mensen die graag samen aan hun gezondheid willen werken? Bijvoorbeeld met vrienden, familie, sportmaatjes of collega's? Heb je een sportschool, yogaschool of massagepraktijk? Laat het mij weten en  samen kunnen we kijken hoe we de groep bij elkaar krijgen. 
Ik kom graag bij jullie op een locatie!

 

 

Inschrijven | contact

kim@foodyourlife.nl   |   0612381147