Rijstvasten event in oktober


Rijstvasten event oktober

De reis naar gezondheid is een avontuur en kost in het begin energie. Veranderen en nieuwe dingen eigen maken kosten energie, maar tijdens het rijstvasten leveren ze je al snel een gevoel van vrijheid en rust.

Het rijstvasten is een opstart waarbij je leert waarom je lichaam doet zoals hij doet. Je kunt ervaren wat het kan als het volledig ontlast wordt. Middels uitgebreide onderbouwing tijdens de verschillende fases neem ik je mee op reis in de wereld van voeding, vasten en leefstijl. 

 

Ervaar jij klachten als migraine, opgeblazen gevoel, winden, acne, spierpijnen, stijve gewrichten, ontstekingen, een trillend ooglid, slechte concentratie, een down gevoel of andere ongemakken? Zou je wel wat kilo’s en omvang willen verliezen? Of is koffie niet weg te denken uit je routine? Dan is dit misschien wel iets voor jou.

Middels 18 dagen rijstvasten houden we een grote schoonmaak in ons lichaam en bouwen we weer op naar een volwaardig voedingspatroon. Een voedingspatroon vol pure ingrediënten die echt iets toevoegen. Je wordt je bewust van gewoonten en de invloed van voeding en leefstijl op je lichaam en geest.

 

Drie weken voor het vasten begin, tenzij de aanmelding later is, begin ik met het versturen van informatie via de mail. Vervolgens gaan we de beginsituatie vaststellen en blijf ik je mailen door de gehele periode van het rijstvasten heen. Je ontvangt steeds toepasbare informatie, zodat je bewust bent van de fase die we doorlopen en je het direct kunt toepassen. Denk aan achtergrondinformatie, fase menu's en recepten. Ik hou van een persoonlijke benadering, dus ik probeer mijn mail/ app/ Facebook altijd binnen 24 uur te beantwoorden. 

 

Je kunt ook deelnemen binnen een besloten Facebook groep. Hierin zitten alle deelnemers van het rijstvasten en kunnen we onderling recepten uitdelen en elkaar motiveren en inspireren. 

 

Ben je nog niet bekend met het rijstvasten?

Lees hier de 3 blogs die ik erover heb geschreven.

Blog deel 1

Blog deel 2

Blog deel 3

 

Lees de resultaten van een eerder event.
Eerdere resultaten

Ervaringen deelnemers

 

 

Scroll verder naar bedenen voor kosten.

Mogelijkheid tot vergoeding! Meer informatie kim@foodyourlife.nl

 

DATA EVENT

 

18 oktober voorbereiding

21 oktober 1ste fase

26 oktober 2de fase

31 oktober 3de fase

 

Een eigen gekozen startdatum kan uiteraard ook.

"The best of all medicines is resting and fasting" Benjamin Franklin

Info

 

Een uitgestippelde reis voor €2,50 per dag

Inclusief 18 dagen

* Vaststellen beginsituatie

* Persoonlijk contact tijdens alle fases en onderbouwing bij de fases

* 1x de mogelijkheid tot extra bijsturen a.d.h.v. persoonlijke situatie

* Een uitgebreid dagmenu per fase 

* Persoonlijke eindevaluatie

€45,-

 

De verlenging

Je reis verlengen 
* Ben je bang om na 18 dagen terug te vallen in oude gewoonten, vind je het spannend om het dan alleen te doen, heb je het gevoel dat er producten zijn waar je niet goed op reageert? Je kunt de reis verlengen met een persoonlijk consult. We kijken dat wat voor jou belangrijk is, waar je tegenaan loopt en hoe we dit kunnen aanpakken. 

€42,75

 

Eigen gekozen startdatum

Standaard kosten + €20,- 

 

Natuurlijk is het mogelijk eerst een persoonlijk consult te plannen. Wij bespreken dan je klachten en kijken samen of dit het juiste moment is om het rijstvasten op te pakken of dat we eerst een andere interventie doen. Wil je na het rijstvasten doorpakken, vragen stellen of overige klachten bespreken dan kunnen we een persoonlijk consult ook achteraf plannen. Tarieven

 

 

Meld je aan via
kim@foodyourlife.nl

 

Of via de CONTACT pagina