Rijstvasten event in mei


Ervaar jij klachten als migraine, opgeblazen gevoel, winden, acne, spierpijnen, stijve gewrichten, ontstekingen, een trillend ooglid, slechte concentratie, een down gevoel of andere ongemakken? Zou je wel wat kilo’s en omvang willen verliezen? Of is koffie niet weg te denken uit je routine? Dan is dit misschien wel iets voor jou.

Middels 18 dagen rijstvasten houden we een grote schoonmaak in ons lichaam en bouwen we weer op naar een volwaardig voedingspatroon. Een voedingspatroon vol pure ingrediënten die echt iets toevoegen. Je wordt je bewust van gewoonten en de invloed van voeding en leefstijl op je lichaam en geest.

 

Drie weken voor het vasten begin, tenzij de aanmelding later is, begin ik met het versturen van informatie via de mail. Vervolgens gaan we de beginsituatie vaststellen en blijf ik je mailen door de gehele periode van het rijstvasten heen. Je ontvangt steeds toepasbare informatie, zodat je bewust bent van de fase die we doorlopen en je het direct kunt toepassen. Denk aan achtergrondinformatie, fase menu's en recepten. Ik hou van een persoonlijke benadering, dus ik probeer mijn mail/ app/ Facebook altijd binnen 24 uur te beantwoorden. 

 

Je kunt ook deelnemen binnen een besloten Facebook groep. Hierin zitten alle deelnemers van het rijstvasten en kunnen we onderling recepten uitdelen en elkaar motiveren en inspireren. 

 

Ben je nog niet bekend met het rijstvasten?

Lees hier de 3 blogs die ik erover heb geschreven.

Blog deel 1

Blog deel 2

Blog deel 3

 

Lees de resultaten van een eerder event.
EVENT 5 november 2018

Ervaringen deelnemers

 

Voor €1,- per dag kun je al deelnemen. Heb jij dit over voor een switch waar je de rest van je leven profijt van hebt? Je hebt maar een lichaam en hier moet je altijd in leven.

 

Een symbolische €1,- (€2,50) per dag geeft mij ruimte om tijd en energie in bewustwording, beginsituatie, tips en tools te steken. Als deelnemer een extra stok achter de deur om door te zetten als het even lastig is. We werken samen aan een ander voedingspatroon!

 

Mogelijkheid tot vergoeding! Meer informatie kim@foodyourlife.nl

 

DATA EVENT

 

3 mei voorbereiding

6 mei 1ste fase

11 mei 2de fase

16 mei 3de fase

Verschillende opties

OPTIE 1: Jouw ontdekkingsreis voor €1,- per dag

Inclusief 18 dagen

* Vastestellen beginsituatie en bewust worden huidige situatie

* 1x bijsturing bij ‘detox’ verschijnselen

* Tips, tools en recept ideeën gerelateerd aan de verschillende fasen

* Eindevaluatie
* Gezamenlijke tips en tools uitwisselen via Facebook

€18,-

 

OPTIE 2: Een uitgestippelde reis voor €2,50 per dag

Inclusief 18 dagen

* Alle ingrediënten uit optie 1

* 1x de mogelijkheid tot extra bijsturen a.d.h.v. persoonlijke situatie

* Een uitgebreid dagmenu per fase op maat a.d.h.v. de beginsituatie

* Persoonlijke eindevaluatie

€45,-

 

OPTIE 3: Verlenging van de reis
* Persoonlijke sturing na afloop rijstvasten a.d.h.v. eventuele klachten tijdens het rijstvasten, suppletie advies en/of klachtenpatroon van voor het rijstvasten.

€29,-

 

 

Meld je aan via
kim@foodyourlife.nl

 

Of via de CONTACT pagina