Rijstvasten event in juni


Rijstvasten event juni

Ervaar jij klachten als migraine, opgeblazen gevoel, winden, acne, spierpijnen, stijve gewrichten, ontstekingen, een trillend ooglid, slechte concentratie, een down gevoel of andere ongemakken? Zou je wel wat kilo’s en omvang willen verliezen? Of is koffie niet weg te denken uit je routine? Dan is dit misschien wel iets voor jou.

Middels 18 dagen rijstvasten houden we een grote schoonmaak in ons lichaam en bouwen we weer op naar een volwaardig voedingspatroon. Een voedingspatroon vol pure ingrediënten die echt iets toevoegen. Je wordt je bewust van gewoonten en de invloed van voeding en leefstijl op je lichaam en geest.

 

Drie weken voor het vasten begin, tenzij de aanmelding later is, begin ik met het versturen van informatie via de mail. Vervolgens gaan we de beginsituatie vaststellen en blijf ik je mailen door de gehele periode van het rijstvasten heen. Je ontvangt steeds toepasbare informatie, zodat je bewust bent van de fase die we doorlopen en je het direct kunt toepassen. Denk aan achtergrondinformatie, fase menu's en recepten. Ik hou van een persoonlijke benadering, dus ik probeer mijn mail/ app/ Facebook altijd binnen 24 uur te beantwoorden. 

 

Je kunt ook deelnemen binnen een besloten Facebook groep. Hierin zitten alle deelnemers van het rijstvasten en kunnen we onderling recepten uitdelen en elkaar motiveren en inspireren. 

 

Ben je nog niet bekend met het rijstvasten?

Lees hier de 3 blogs die ik erover heb geschreven.

Blog deel 1

Blog deel 2

Blog deel 3

 

Lees de resultaten van een eerder event.
Eerdere resultaten

Ervaringen deelnemers

 

 

Scroll verder naar bedenen voor kosten.

Mogelijkheid tot vergoeding! Meer informatie kim@foodyourlife.nl

 

DATA EVENT

 

7 juni voorbereiding

10 juni 1ste fase

15 juni 2de fase

20 juni 3de fase

Info

 

Een uitgestippelde reis voor €2,50 per dag

Inclusief 18 dagen

* Alle ingrediënten uit optie 1

* 1x de mogelijkheid tot extra bijsturen a.d.h.v. persoonlijke situatie

* Een uitgebreid dagmenu per fase op maat a.d.h.v. de beginsituatie

* Persoonlijke eindevaluatie

€45,-

€65,- (inclusief de verlenging)

 

De verlenging

Je reis verlengen met wekelijkse recepten en een stok achter de deur
* Ben je bang om na 18 dagen terug te vallen in oude gewoonten of vind je het spannend om het dan alleen te doen? Je kunt de reis verlengen en dan ontvang je wekelijks een set met recepten van mij. Recepten die passen binnen een puur en onbewerkt voedingspatroon. Ik vertel wat over intermittend fasting en hoe dit toe te passen in het dagelijkse leven. 4 weken lang extra motivatie en inspiratie. Je kunt mij ook altijd vragen stellen deze weken!

€29,-

 

 

Natuurlijk is het mogelijk eerst een persoonlijk consult te plannen. Wij bespreken dan je klachten en kijken samen of dit het juiste moment is om het rijstvasten op te pakken of dat we eerst een andere interventie doen. Wil je na het rijstvasten doorpakken, vragen stellen of overige klachten bespreken dan kunnen we een persoonlijk consult ook achteraf plannen. Tarieven

 

 

Meld je aan via
kim@foodyourlife.nl

 

Of via de CONTACT pagina