Rijstvasten


Het rijstvasten is een reis van 18 dagen met jezelf door de wereld van voeding, leefstijl en je omgeving. Het zorgt voor een stuk bewustwording, we maken het lichaam schoon, voeden het en bouwen op naar een volwaardig voedingspatroon. Denk aan een opstap naar ander voedingspatroon of een jaarlijkse schoonmaak voor lichaam, geest en leefomgeving.

 

LEES MEER 

Download een uitgebreide uitleg!

 

TWEE MANIEREN OM HET RIJSTVASTEN TE DOORLOPEN

Je kunt het rijstvasten op verschillende manieren doorlopen. Je kunt ervoor kiezen om het EBOOK te bestellen en geheel zelfstandig de 18 dagen te doorlopen. Je ontvangt de gehele reis in één keer. Wel heb je de mogelijkheid om mij een keer te mail met vragen over het rijstvasten.

Je kunt rijstvasten ook ONDER BEGELEIDING doen. Ik begeleid je door de 18 dagen heen.  Je ontvangt via de mail de benodigde informatie die je op dat moment nodig hebt. Op deze manier hebben we vaker persoonlijk contact wanneer dat nodig is. 

 

Wil je weten wat het rijstvasten inhoudt en wat het voor je kan betekenen? Lees dan deze introductie.

INTRODUCTIE RIJSTVASTEN

 

 

EBOOK

Start wanneer jij wil met het Ebook!

MEER INFO

  

BEGELEIDING

Starten mogelijk op iedere vrijdag onder begeleiding.

MEER INFO 

 

 

 

 

 

Liever op een ander moment starten? Vraag naar de mogelijkheden.

kim@foodyourlife.nl 

 

 

Ervaringen van deelnemers eerdere events


Berichten 1ste fase

 

"Bedankt voor de lekkere recepten tijdens de voorbereiding, daarom gaat het mij nu gemakkelijk af."

"Ik heb geen honger en veel energie, ik voel mij eigenlijk wel goed. Heb het wel wat kouder, maar een extra deken in bed helpt goed."

"Na 2 dagen ben ik al 2kg kwijt en de cm heb ik niet eens gemeten."

"Gisteren  naar het werk had ik een banaan meegenomen voor de zekerheid, maar die lag na het werk zo weer op de fruitschaal."

Mail 2de fase

 

"Het is echt een wereld van verschil voor mij. Totaal geen honger, zoveel lekkere recepten gekregen, dingen gegeten die ik nog nooit had gehad (granaatappel, zoo lekker). Meer energie en zoveel ontbijtreceptjes die makkelijk, lekker en gezond zijn. Al wat kilo's kwijt, is ook mooi meegenomen. En jouw lieve enthousiaste mailtjes zijn een fijne ondersteuning. Ik ben helemaal happy, thanks."

3de fase

 

"Mijn taille en heupomvang zijn verminderd met 7 en 8 cm. Niet enkel na de eerste fase, maar nadat we weer hebben opgebouwd naar een volwaardig voedingspatroon."

 

"Rijstvasten is voor mij een openbaring geweest. Het heeft mij zoveel meer energie gegeven en "lekkerder in mijn vel" gegeven. Het ging ook veel makkelijker dan ik had verwacht. Geen hongergevoel gehad en de lieve enthousiaste mailtjes helpen mee om zelf ook enthousiast te blijven. Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan, dankjewel Kim."

 

Doe jij ook een keer mee?

 

EBOOK

ONDER BEGELEIDING