Rijstvasten

Ervaar jij klachten als migraine, een opgeblazen gevoel, winden, acne, spierpijnen, stijve gewrichten, ontstekingen, een trillend ooglid, slechte concentratie, een down gevoel of andere ongemakken? Zou je wel wat kilo's of omvang willen verliezen? Ben je afhankelijk van koffie of suikers? Wil jij lang gezond en fit blijven?

 

 

Dan is dit misschien wel iets voor jou.

 

Rijstvasten, een reis van 18 dagen, met jezelf door de wereld van voeding, leefstijl en je omgeving. Je wordt je bewust van je huidige gewoonten en gebruiken. Tijdens een periode van vasten, mild vasten, geven we het lichaam de ruimte op oude resten op te ruimen, schoon te maken. Denk aan een schoon en opgeruimd huis, daarin lopen zaken ook veel soepelere en gesmeerder dan in een huis vol stof en oude resten. 

Vervolgens bouwen we in de 2de fase weer op met een grote verscheidenheid aan voedingsstoffen. Je lichaam krijgt wat hij verdient, hij wordt gevoed en kan de losgemaakte afvalstoffen nog verder afvoeren. In de laatste, 3de fase, bouwen we op naar een volwaardig voedingspatroon vol kleur, geur en smaak. Je kunt het gebruiken als een opstap naar een ander voedingspatroon of een jaarlijkse schoonmaak voor lichaam, geest en leefomgeving. 

 

Rijstvasten kun je op twee manieren doorlopen.

1. Volledig zelfstandig met het Ebook

2. Onder begeleiding (persoonlijk en op afstand)

 

Reis 18 dagen mee en ervaar energie, heldere gedachten en een stralende blik. Jaren geleden heb ik dit zelf mogen ervaren door mijn levensstijl aan te passen. Stapje bij stapje heb ik dit proces samengevoegd in het rijstvasten. Ik voel mij nu vrijer, gezonder en krachtiger dan voordat ik ziek werd. Ervaar jij wel eens kleine ongemakken als een opgeblazen gevoel, weinig energie, winden, acne, spierpijnen, stijve gewrichten, slecht slapen, slechte concentratie of hoofdpijn? Misschien kan het rijstvasten de aanzet zijn om hier vanaf te komen. 

 

"Ik vond het best spannend om te beginnen. Ik dacht dat ik veel honger zou ervaren of een emotioneel wrak zou zijn dat amber kan functioneren. Alles behalve dat!! Heerlijk om zo even helemaal terug te gaan naar de basis, stap voor stap bewust te worden van het omgaan met voeding. Dit ga ik zeker vaker doen! Thanks."

 

Met deze reis wil ik jou inspireren om naar het fluisteren van je lichaam te luisteren. Tijdens het rijstvasten geven we het immuunsysteem de ruimte om oude resten, ontstekingen en andere rommel op te ruimen zodat je afkomt van kleine ongemakken. Een sterk immuunsysteem is zo belangrijk. Verkeerde voeding, leefstijl en omgeving belasting dit systeem enorm en jij kunt dit veranderen, het is zo dichtbij. Het is in jouw handen, neem de touwtjes in handen. Ik neem je graag mee in de wereld van voeding, vasten en leefstijl.

 

Fase 0 Voorbereidingsfase van 3 dagen

Fase 1 Vasten fase van 5 dagen

Fase 2 Opbouwende fase van 5 dagen

Fase 3 Volwaardige fase van 5 dagen

 

"Ik ben steeds blijer als ik naar mijzelf in de spiegel kijk."

"Kim, super goed hoe je dit doet. Nooit gedacht dat eten zoveel invloed zou hebben op levensstijl en gewoonten. Op wetenschappelijk gebied heb ik veel met de darmen gedaan, maar hoe ik de connectie nu heb ervaren tussen 'gut' en 'mind' is geweldig. Tof, ik heb er heel veel aan gehad. Ik ben beter in balans, mijn slaapritme heb ik terug gevonden en mijn koken is flexibeler. Ik heb voeding nodig en geen vulling. Bedankt voor deze reis en verrijking." 

 

LEES MEER

Download de uitgebreide introductie

 

 

 

 

"The best of all medicine is resting and fasting" Benjamin Franklin   

Onder begeleiding

 

STARTEN OP IEDERE VRIJDAG

Na aanmelding voor het rijstvasten ontvang je van mij direct meer informatie. Je kunt je aanmelding via de WEBSHOP of via het CONTACT formulier.

Zodra de betaling binnen is beginnen we met het vaststellen van de beginsituatie. Dit kun je zelfstandig doen of we doen dit samen. 

Vervolgens mail ik steeds toepasbare informatie voor de betreffende fase waarin je zit, zodat je bewust bent van de fase die je doorloopt en de informatie direct kunt toepassen. 

Denk aan achtergrond informatie, menu's en recepten. Ik verstuur de informatie persoonlijk, zodat ik eventuele persoonlijke vragen ook mee kan nemen in de mail.

Ik hou van persoonlijke benadering, dus je kunt mij altijd bereiken via de mail of app en dan zal ik zo snel mogelijk antwoorden. 

 

Ebook

 

STARTEN WANNEER JIJ WIL

Met het Ebook kun je op ieder gewenst moment starten en de fases zelfstandig doorlopen. In het Ebook wordt je aan de hand meegenomen en ontvang je alle informatie in één keer. Je kunt kiezen voor de eerste of tweede versie. Beide bevatten tussen de 140 en 165 pagina's en tellen rond de 40 recepten die verwerkt zijn in een menu van 18 dagen. 

 

WEBSHOP

CONTACT 


Ervaringen van deelnemers eerdere events

Fase 0 Voorbereiding

"Bedankt voor de lekkere recepten, daarom gaat het mij gemakkelijk af."

"Ik heb geen honger en veel energie, ik voel mij eigenlijk wel goed. Heb het wel wat kouder, maar een extra deken in bed helpt."

 

 

Fase 1 Vasten

"Het is echt een wereld van verschil voor mij. Totaal geen honger en zoveel lekkere recepten, dingen die ik nog nooit had gegeten. Meer energie en zoveel ontbijtrecepten die makkelijk, lekker en gezond zijn. Al wat kilo's kwijt, is ook mooi meegenomen. En jouw lieve enthousiaste mailtjes zijn een fijne ondersteuning. Ik ben helemaal happy, thanks."

"Na twee dagen ben ik al 2kg kwijt en de centimeters heb ik niet eens gemeten."

 

"Gisteren naar het werk had ik een banaan meegenomen voor de zekerheid, maar die lag na het werk weer thuis op de fruitschaal."

 

Fase 2 Opbouwende fase

"Ik heb sinds lange tijd een voedingspatroon wat ik kan volhouden en vond het erg lekker."

"Bedankt voor het besef dat ik prima kan functioneren zonder tussendoortjes."

 

Fase 3 Volwaardige fase

"Mijn taille ene heupomvang zijn 7 en 8 cm verminderd. Niet enkel na de eerste fase, maar nadat we weer opgebouwd hebben naar een volwaardig voedingspatroon."

"Nog steeds geen migraine. Ik ben zo blij, wie had dat gedacht, mindering in migraine en dat zonder medicatie. Iets waar ik al jaren mee bezig ben."

 

"Rijstvasten is voor mij een openbaring geweest. Het heeft mij zoveel meer energie en "lekkerder in mijn vel" gegeven. Het ging ook veel makkelijker dan ik had verwacht. Geen hongergevoel gehad en de lieve enthousiaste mailtjes helpen mee om zelf ook enthousiast te blijven. Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan, dank je wel Kim."