Rijstvasten onder begeleiding


Rijstvasten start op iedere vrijdag

"Een reis van 18 dagen"

Veranderen en nieuwe dingen eigen maken kosten energie, maar tijdens het rijstvasten leveren ze je al snel een gevoel van vrijheid en rust. Het rijstvasten is een opstart waarbij je leert waarom je lichaam doet zoals hij doet. Je kunt ervaren wat het kan als het volledig ontlast wordt. Middels een uitgebreide onderbouwing tijdens de verschillende fases neem ik je mee op reis in de wereld van voeding, vasten en leefstijl. 

 

Ervaar jij klachten als migraine, een opgeblazen gevoel, winden, acne, spierpijnen, stijve gewrichten, ontstekingen, een trillend ooglid, slechte concentratie, een down gevoel of andere ongemakken? Zou je wel wat kilo's en omvang willen verliezen? Of ben je afhankelijk van koffie? Of wil jij lang gezond en fit blijven? Dan is dit misschien iets voor jou. 

 

Middels 18 dagen rijstvasten houden we een grote schoonmaak in ons lichaam en bouwen we weer op naar een volwaardig voedingspatroon. Een voedingspatroon vol pure ingrediënten die echt iets toevoegen. Je wordt je bewust van gewoonten en de invloed van voeding en leefstijl op je lichaam, geest en leefomgeving.

MEER INFO

 

Na aanmelding voor het rijstvasten ontvang je van mij direct meer informatie over het rijstvasten. Zodra de betaling binnen is beginnen we met het vaststellen van de beginsituatie. Je kunt ervoor kiezen om dit zelfstandig te doen of we doen dit samen. Vervolgens mail ik steeds toepasbare informatie voor de fase waarin je zit, zodat je bewust bent van de fase die we doorlopen en je het direct kunt toepassen. Denk aan achtergrondinformatie, menu's en recepten. De mails verstuur ik persoonlijk, zodat ik eventuele vragen tussendoor ook kan meenemen in de mail. Ik hou van persoonlijke benadering dus je kunt mij altijd bereiken via de app of mail en dan zal ik je zo snel mogelijk antwoorden. 

 

 

Meer lezen
INTRODUCTIE RIJSTVASTEN

 

ERVARINGEN DEELNEMERS

 

 

Persoonlijke vraag
kim@foodyourlife.nl 

 

Bestel je product via onderstaande button. 

"The best of all medicines is resting and fasting" Benjamin Franklin