Recepten blog · 03. december 2019
Super lekker bananenbrood met veel verschillende mogelijkheden.
Recepten blog · 20. november 2019
Verras iedereen met een heerlijke RAW-vegan taart bij de koffie of als dessert na het kerstdiner. Je kunt het combineren met een bolletje vegan kokosijs wanneer je het als dessert gebruikt. Dan staat jouw dessert zo op tafel, want deze taart kun je goed voorbereiden.

Recepten blog · 19. november 2019
Hoe fijn is het om ook gewoon te kunnen genieten van heerlijke gevulde speculaas zonder troep. Als je deze variant hebt geproefd dan wil je nooit meer anders.
Recepten blog · 05. november 2019
Kruidnootjes! Wil jij geraffineerde suikers en tarwe vermijden en toch een keer lekker knapperige kruidnootjes eten? Deze gaan je verrassen!

Recepten blog · 05. november 2019
Met mango is elke zoetstof overbodig. Dit is een heerlijke en super makkelijke ontbijtschotel voor iedere dag. Snel op tafel en iedereen is gelukkig!
05. november 2019
Vitamine B12 te kort is niet het eerste waar een arts aan denkt wanneer je op consult komt. Een te kort wordt vaak over het hoofd gezien, er wordt niet bij stil gestaan. Zelfs bij een juiste referentiewaarde van B12 in het bloed is het niet uitgesloten dat er een B12 te kort is. Het gaat er namelijk niet om wat zich in ons bloed bevindt, maar wat er wordt opgenomen in de cellen. Daar waar we vitamine en mineralen echt nodig hebben.

05. november 2019
Het metabool syndroom is geen ziekte op zich. Het is het samenkomen van een aantal met elkaar verbonden risicofactoren voor diabetici en hart- en vaatziekten.
05. november 2019
Opruimen! Hoe vaak ruim jij je lichaam en omgeving echt op? Het geeft je zoveel energie, ruimte en rust.

20. september 2019
Rijstvasten voor meer energie, heldere gedachten een een betere focus. De opstap naar een volwaardig voedingspatroon in een opgeruimd lichaam.
19. september 2019
Wauw intermittent fasting is een tool die je kan helpen om te gaan met het voedingsaanbod in de westerse wereld. Een tool die je kan helpen om gezonder te leven en je lichaam instaat te stellen zichzelf te blijven herstellen.

Meer weergeven