Recepten blog

Recepten blog · 19. februari 2019
Koekjes! Dat is altijd goed toch?
Recepten blog · 07. februari 2019
Wauw dit is zo lekker! Chocolademousse maar dan vol met nutriënten en zonder toegevoegde suikers. Heerlijk als ontbijt, lunch of sjiek dessert met een spetterende topping.

Recepten blog · 30. januari 2019
Gefermenteerde kool. Een smaakexplosie en fantastisch voor je darmen. Het is een ingelegd product en zit vol met goede bacteriën door het fermentatieproces. Het heeft een sterke antibacteriële werking, een boost voor je immuunsysteem.
Recepten blog · 18. januari 2019
Deze wil je ook maken. Verborgen groenten en chocolade! Ook fantastisch om in de ochtend in kleine blokjes op je yoghurt serveren!

Recepten blog · 13. januari 2019
Deze zijn zo fijn en heel makkelijk te maken. Gebruik tijdens het rijstvasten (3de fase) dadels als zoetstof i.p.v. ahornsiroop. Dit omdat we even enkel suikers uit fruit halen en niet uit andere suikervervangers.
Recepten blog · 12. januari 2019
De pompoen is toch een fantastisch wintergroente. Heerlijk om te bakken met wat gember in de oven, maar je kunt er nog veel meer mee. Bijvoorbeeld dit heerlijke winterdrankje.

Recepten blog · 06. januari 2019
Tomaten hebben voor en nadelen. Mensen met reumatische klachten kunnen sneller last hebben van tomaat. De tomaat valt onder de nachtschades en bevatten als deze onrijp geplukt worden stoffen die schadelijk zijn voor het lichaam. Je lever moet al deze stoffen ontgiften en zo is dat een onnodige belasting. Daarentegen bevatten warme tomaten lycopeen, wat weer een hoop gezondheid bevorderende eigenschappen heeft. Iedereen is uniek en voor iedereen bestaat er een ander passend voedingspatroon, dus
Recepten blog · 14. december 2018
Je mag jezelf af en toe best verwennen. Koffie met plantaardige slagroom, gezoet zonder geraffineerde suikers en extra special door de nootjes crum. Love it!

Recepten blog · 09. december 2018
Kool is de vijand van kanker met zijn geneeskrachtige werking. Spruitjes, weer zo'n koolsoort. We moeten de spruitjes dan alleen niet 10 min maximaal koken, want dan is de geneeskrachtige werking met de helft verminderd. Zo zijn spruitjes heerlijk!
Recepten blog · 08. december 2018
Eens wat anders als beleg! Verborgen groenten. Gezonder en met de juiste voedingsstoffen. Deze groene bolletjes zijn geen groenten maar peulvruchten. In combinatie met granen, als een boterham, zorgen ze voor een fantastische eiwitbron.

Meer weergeven