· 

Pompoenlatte


 

Pompoenlatte

De pompoen is toch een fantastisch wintergroente. Heerlijk om te bakken met wat gember in de oven, maar je kunt er nog veel meer mee. Bijvoorbeeld dit heerlijke winterdrankje.

 

Het is handig om de dag ervoor een gerecht met pompoen uit de oven te maken. Je kunt er dan wat van bewaren en pureren.

 

Zonder de espresso ook ideaal voor kinderen. Tijdens de 3de fase van het rijstvasten kunnen we hem ook drinken zonder de espresso. Vervang dan de cacaopoeder door wat extra kaneel, gember, piment, kruidnagel of een mix hiervan.

 

Ingrediënten (1 grote mok)

200ml heet (gekookt) water)
75ml kokosmelk
50 ml warme espresso

1 el pompoenpuree

1 tl kaneel
2 tl rauwe cacao
1 of 2 medjoul dadels (dit maakt het lekker zoet)

 

Nu maken!

Zet een kopje espresso en breng het water aan de kook. Doe alle ingrediënten samen in een blender en mix tot een romige drank.

 

Maak er een feestje van met wat kaneel on top of een kaneelstokje om mee te roeren! Enjoy.

 

 

PRINTEN

Onderaan de pagina kun je het recept downloaden. 

 

Rijstvasten (detox)

 

Verander van voedingspatroon in 18 dagen.

We bereiden voor, ruimen op en bouwen daarna op tot een compleet menu.

 

Ondersteund met tips, tools en recepten. 

 

Wij zijn nu bezig met het rijstvasten, maar in feb of mrt start een nieuwe ronde. 

 

MEER INFO

Download
Pompoenlatte
Pompoenlatte.pdf
Adobe Acrobat document 1.6 MB

Wil meer weten over een healthy lifestyle, voeding en gezondheid en het kleuren van je leven? Volg ons dan op Instagram en Facebook. 

 

Instagram: @kimfoodyourlife 

 

Facebook: www.facebook.com/foodyourlife

Reactie schrijven

Commentaren: 0