Ebook rijstvasten


Wil jij geheel op eigen moment rijstvasten dan is het Ebook misschien wel wat voor jou. Je kunt starten wanneer jij wilt en zo alle fases doorlopen. Je wordt aan de hand meegenomen in een van de twee ebooks. Beide bevatten een menu voor 18 dagen, hebben tussen de 140 en 165 bladzijdes en tellen rond de 40 recepten. 

 

"Ik ben steeds blijer als ik naar mijzelf in de spiegel kijk."

 

Reis 18 dagen mee en ervaar energie, heldere gedachten en een stralende blik. Jaren geleden heb ik dit zelf mogen ervaren door mijn levensstijl aan te passen. Wauw, ik voel mij vrijer, gezonder en krachtiger dan voordat ik ziek werd. Ervaar jij wel een kleine ongemakken als een opgeblazen gevoel, weinig energie, winden, acne, spierpijnen, stijve gewrichten, slecht slapen, een slechte concentratie of hoofdpijn?

Met dit boek wil ik jou inspireren om naar het fluisteren van je lichaam te luisteren. We voeren afvalstoffen af, voeden het lichaam en bouwen op naar een volwaardig voedingspatroon in achttien dagen. Je komt erachter wat "gewoonte" dingen zijn, waar je afhankelijk van bent en wat je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Leer wat de geuren, kleuren en smaken van groenten en fruit voor je kunnen betekenen. Het rijstvasten is een manier om lichaam, geest en leefomgeving in balans te brengen. 

 

MEER INFO

 

"Ik heb sinds lange tijd een voedingspatroon wat ik kan volhouden en vond het erg lekker."

"Bedankt voor het besef dat ik zonder tussendoortjes prima kan functioneren."

"Nog steeds geen migraine. Ik ben zo blij. wie had dat gedacht, mindering in migraine en dat zonder medicatie. Iets waar ik al jaren mee bezig ben."

 

Een heel down to earth boek gebaseerd de orthomoleculaire en macrobiotische gedachten met meer dan 40 recepten. Ontwikkel een leefstijl om je gezondheid te verbeteren, ziekte te voorkomen of dichterbij jezelf te komen.

 

"Every time you eat of drink, your are either feeding disease or fighting it" Heather Morgan.