Ik wil je graag informeren over het volgende. Ik heb besloten om mij uit te schrijven bij mijn beroepsvereniging, BATC. Per 21-11-2019 kan er niet meer gedeclareerd worden. Door lid te zijn van een beroepsvereniging kan een handje vol cliënten de kosten van een consult declareren. Het merendeel van mijn cliënten betaald de kosten zelf omdat het niet binnen het zorgpakket valt. 

 

De kosten voor lidmaatschap worden steeds hoger en de zorgverzekeraars die openstaan voor natuurgeneeskunde steeds minder. Het is voor mij niet meer rendabel. De kosten voor een consult wil ik graag laag houden. Ik vind de mens belangrijk, wil graag persoonlijk blijven en de tijd nemen voor iedere cliënt. Als ik lid blijf moet ik de kosten voor een consult flink omhoog doen en dat voelt voor mij niet goed. Ik blijf mijn kennis bijhouden door bijscholingen, opleidingen en verdiepingen. Dit verandert uiteraard niet. 

 

Wanneer we werken aan gezondheid op het gebied van voeding en lifestyle doen we dat om klachten te verminderen, meer energie te ervaren en lekkerder in ons vel te zitten. Dit brengt met zich mee dat we langer fit blijven en gezonder ouder worden. Zo kun je een hoop zorgkosten besparen en deze eerste zet zelf investeren. Een kleine investering waar je levenslang profijt van kunt hebben. 

 

De basis naar een vit en vitaal leven heb je volledig zelf in de hand. Luister naar het fluisteren van je lichaam, laat ongemakken niet opstapelen en zorg dat je het zelf herstellend vermogen van je lichaam behoudt. Kijk naar je ontlasting, laat energiedips niet de overhand nemen en stijf opstaan is ook niet wat erbij hoort. Je lichaam beschikt over briljante systemen als wij ze maar op de juiste manier voeden. Ga, blijf, aan het stuur zitten van je eigen lichaam en geest, zorg dat je zelf kan blijven sturen. 

 

Ik hoop dat jullie mijn keuze begrijpen. Heb er echt wel even over na moeten denken. Wanneer je vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen.

 

CONTACT