"Let your food be your medicine and your medicine be your food"

Hippocrates

Lifestyle interventies gebaseerd op de macrobiotische en orthomoleculaire gedachten. 

 

Online via what's app video, zonder reistijd en perfect in deze tijden. 

 

Ken je dat gevoel van constante drang naar zoetigheid? Ga je trillen als je niet op tijd eet? Heb je een opgeblazen gevoel na de maaltijd, of constant? Ben je futloos en heb je weinig energie? Scherp denken lukt niet en je bent snel prikkelbaar? Stijve spieren in de ochtend zijn eerder regel dan uitzondering?

 

Of ben je al een stadium verder en heb je veel acute of chronische ontstekingen, allergieën of huidaandoeningen? Heb je reuma, acne, astma, insuline problemen, hoge bloeddruk, autisme, depressieve gevoelens of andere klachten?

Ben je vage klachten normaal gaan vinden of wil jij je gewoon nog fitter voelen dan je nu al doet?

 

Je 'medicijn' is dichterbij dan je denkt. Ziekte neemt veel meer tijd in beslag dan het zorgen voor goede voeding en een gezonde lifestyle. Het is belangrijk dat we de regie over ons lichaam niet uit handen verliezen. 

 

Zorg ervoor dat je lichaam instaat is zichzelf te herstellen en zo in balans te houden. Het kost tijd om hem in deze staat te houden, maar het kost nog meer tijd om hem weer in deze staat te brengen. Meer aandacht voor lichaam, geest en leefomgeving. 

 

Lichaam
Geef het lichaam voldoende voedingsstoffen en ruimte om zichzelf schoon te houden. 
Ervaar de vrijheid wanneer je niet afhankelijk bent van tussendoortjes.

Geest
Breng rust voor heldere gedachten, een frisse kijk en positiviteit.
Reken af met de emotionele afhankelijkheid van voeding.

Leefomgeving
Leef mee met de natuur van seizoenen en lokale producten.
Een gezond lichaam doet verlangen naar een gezondere wereld. 
Laat andere zien wat een passend voedingspatroon voor jou betekend. Straal!

 

 

Ik kan je helpen door het aanpassen van gewoontes, je voedingspatroon en leefstijl om het beste uit je lichaam te halen. We voeden je lichaam, geven hem wat het nodig heeft om te functioneren. We zoeken naar een balans die bij jou past. Het is jouw leven, jouw voedingspatroon en deze is op maat gemaakt. Eventueel aangevuld met suppletie of een intolerantie onderzoek. Het is geen tijdelijk proces, geen dieet, het is een verandering in gewoonten, leefstijl. 

 

Je krijgt meer kennis en kunt steeds bewustere keuzes maken. Je leert welke middelen je kunt inzetten om fysiologische processen te beïnvloeden. Door de achtergrond kennis die je krijgt is het veel makkelijker om het toe te passen. Je ervaart veranderingen, voelt wat het met je lichaam doet. 

 

Ter ondersteuning ontvang je recepten, websites, uitleg naar behoefte. Niks moet en veel kan. Alles in de mate die op jouw van toepassing is. Je hebt geen honger, maar maakt bewuste keuzes voor de lekkerste maaltijden. 

 

Je kent straks geen bloedsuikerschommelingen meer, je lever kan ontgiften en je darmen zijn weer instaat op nutriënten op te nemen. Ontstekingen verminderen, verdwijnen, en in de ochtend sta je weer een stuk makkelijker naast je bed. De basis voor veel welvaartsziekten kun je voorkomen door goed naar je lichaam te luisteren. Je energielevel stijgt en je kunt genieten van het leven. 

Niet elke klacht kan volledig verdwijnen, samen werken we aan conditieverbetering. 

 

Wil jij de regie over je lichaam in handen krijgen? Laat mij weten waar ik je mee kan helpen en dan gaan we samen werken aan het optimaal functioneren van lichaam, geest en leefomgeving.

 

 

"Wil jij vrijheid en onafhankelijkheid ervaren op het gebied van voeding en gezondheid?"

 

INTOLERANTIEONDERZOEK

PRODUCTEN EN TARIEVEN

RIJSTVASTEN

 

CONTACT

 

Ideaal alles online, geen reistijd, via what's app video.

Natuurvoeding, Orthomoleculaire voeding, gezonde lifestyle, Voeding, healthy food, gezondheid, Orthomoleculair, Foodtruck, Healthy foodtruck, gezonde foodtruck, catering, catering, consult, workshop, workshop, kantha sari's, dekens, gekleurde dekens, Plaids, sari's, katoenen dekens, Natuurvoeding, Food your life