Vasten

Vasten · 02. december 2018
Samen op weg naar een puur en onbewerkt voedingspatroon in 18 dagen. We bouwen af en vervolgens weer op naar een volwaardig voedingspatroon. Na 18 dagen heb je veel geleerd, ben je bewuster en smaakt alles beter!
Vasten · 01. december 2018
Samen rijstvasten. Met als doel opruimen en veranderen van voedingspatroon. Na 18 dagen heb je een volwaardig voedingspatroon. We bouwen af en bouwen op naar een patroon zonder gewoontedingen en met pure smaken en geuren!

Vasten · 29. november 2018
Samen rijstvasten, met een select gezelschap starten met rijstvasten onder begeleiding. Wil je mee doen? Meld je dan aan. Laten we ons lichaam ruimte en rust geven en de kans om oude rommel op te ruimen. Let me know.
Vasten · 24. november 2018
Met een select gezelschap zijn we gaan rijstvasten. Fantastische resultaten en in januari starten we wederom een event! Doe jij mee?

Vasten · 28. oktober 2018
Vasten kan op veel niveaus en manieren. Niet elke vorm past bij iedereen. Het hangt veel af van je ervaring en je huidige manier van leven. Kies iets wat bij je past.
Vasten · 23. oktober 2018
Een middel om het vasten makkelijker te maken. Om de periodes van niet eten te overbruggen en geleidelijk aan af te bouwen en te verlengen. Super fijne brandstof!

Vasten · 16. oktober 2018
Intermittend fasting pas je niet zomaar toe. Het gaat geleidelijk. Pas eerst je voedingspatroon aan en vervolgens kun je gaan afbouwen. Gun je lichaam die rust en ruimte.
Vasten · 08. oktober 2018
Vasten kost niks en geeft je zoveel energie. Af en toe niet eten is een boost voor je immuunsysteem. Doe het enkel en alleen in combinatie met een passend voedingspatroon en lifestyle.

Vasten · 03. oktober 2018
Vasten is niet zomaar iets. Vasten moet je goed begeleiden en op de juiste manier toepassen. Het is iets om je gezondheid te bevorderen en je lichaam te ontgiften. Klachten te verminderen.
Vasten · 28. september 2018
Door vasten kom je in vetverbranding en dit is een hele fijne brandstof. Je gaat helder en scherp denken en hebt uren aan energie.

Meer weergeven