Recepten

Recepten · 14. december 2018
Je mag jezelf af en toe best verwennen. Koffie met plantaardige slagroom, gezoet zonder geraffineerde suikers en extra special door de nootjes crum. Love it!
Recepten · 09. december 2018
Kool is de vijand van kanker met zijn geneeskrachtige werking. Spruitjes, weer zo'n koolsoort. We moeten de spruitjes dan alleen niet 10 min maximaal koken, want dan is de geneeskrachtige werking met de helft verminderd. Zo zijn spruitjes heerlijk!

Recepten · 08. december 2018
Eens wat anders als beleg! Verborgen groenten. Gezonder en met de juiste voedingsstoffen. Deze groene bolletjes zijn geen groenten maar peulvruchten. In combinatie met granen, als een boterham, zorgen ze voor een fantastische eiwitbron.
Recepten · 06. december 2018
Kool is de vijand van kanker mer zijn geneeskrachtige werking. Misschien niet de meest sexy groenten, maar wel als je hem lekker klaar maakt.

Recepten · 06. december 2018
Home-made hummus is veel lekkerder dan de kant en klare varianten. Deze hummus is een heerlijk onderdeel van de koolwraps.
Recepten · 04. december 2018
Hoe fijn is het om ook gewoon te kunnen genieten van heerlijke gevulde speculaas zonder allergenen. Amandelmeel is wel een vereiste, want dit geeft de echte smaak van amandelspijs. Als je deze variant hebt geproefd dan wil je nooit meer anders.

Recepten · 23. november 2018
Snickers, maar dan met pure ingrediënten. Nog velen malen lekkerder dan de "echte" snicker. Vegan en zonder geraffineerde suikers. Een snicker om echt van te genieten.
Recepten · 17. november 2018
Kruidnootjes! Wil jij geraffineerde suikers en tarwe vermijden en toch een keer lekker knapperige kruidnootjes eten? Deze gaan je verrassen!

Recepten · 16. november 2018
Meer groenten toevoegen of gewoon heerlijk vegetarisch eten. Bietenburgers zonder granen, maar met zaden. Makkelijk, snel en superlekker!
Recepten · 13. november 2018
Met mango is elke zoetstof overbodig. Dit is een heerlijke en super makkelijke ontbijtschotel voor iedere dag. Snel op tafel en iedereen is gelukkig!

Meer weergeven