Recepten

Recepten · 17. november 2018
Kruidnootjes! Wil jij geraffineerde suikers en tarwe vermijden en toch een keer lekker knapperige kruidnootjes eten? Deze gaan je verrassen!
Recepten · 16. november 2018
Meer groenten toevoegen of gewoon heerlijk vegetarisch eten. Bietenburgers zonder granen, maar met zaden. Makkelijk, snel en superlekker!

Recepten · 13. november 2018
Met mango is elke zoetstof overbodig. Dit is een heerlijke en super makkelijke ontbijtschotel voor iedere dag. Snel op tafel en iedereen is gelukkig!
Recepten · 11. november 2018
Sushi!! Zo fijn en zo gezond. Ideaal om ook vegan te maken. Makkelijk om mee te nemen en ook een snellere variant.

Recepten · 10. november 2018
Bij fermentatie worden micro-organismen gebruikt om een voedingsmiddel te maken. Ze houden je darm-flora gezond en fermentatie vergemakkelijkt de opneembaarheid! Makkelijk, gezond en lekker.
Recepten · 07. november 2018
Groenten! Belangrijk voor vitaminen, mineralen en fytonutrienten. In een soep kun je veel groenten verwerken en zo krijg je makkelijker je dagelijkse portie groenten binnen.

Recepten · 06. november 2018
Je lever is een belangrijk orgaan als we het hebben over ontgiften. Het is belangrijk om hem niet te zwaar te belasten en te ondersteunen met nutriënten en fytonutrienten.
Recepten · 04. november 2018
Kruidenthee is niet alleen lekker maar kent ook velen gezondheidsvoordelen. Er zijn veel verschillende soorten verse kruiden die je als thee kunt gebruiken! Geniet momentjes.

Recepten · 04. november 2018
RAW taart vol nutriënten. Pure ingrediënten en zo als ontbijt of lunch te gebruiken. Taart eten kan altijd!
Recepten · 03. november 2018
Apple crumble, gezond en super makkelijk te maken. Maar een paar ingrediënten en door van alles te vervangen. Enjoy!

Meer weergeven