Vasten blog · 20. september 2019
Rijstvasten voor meer energie, heldere gedachten een een betere focus. De opstap naar een volwaardig voedingspatroon in een opgeruimd lichaam.
Vasten blog · 19. september 2019
Wauw intermittent fasting is een tool die je kan helpen om te gaan met het voedingsaanbod in de westerse wereld. Een tool die je kan helpen om gezonder te leven en je lichaam instaat te stellen zichzelf te blijven herstellen.

Kennis blog · 07. juni 2019
Gedroogde zuidvruchten, gedroogd fruit, we eten het vast allemaal weleens, maar weten we ook of we echt een gezonde keuze hebben gemaakt?
Kennis blog · 07. juni 2019
Werknemers die door ziekte thuis zitten kosten een bedrijf geld en energie. Constant informeren hoe het gaat en dan eigenlijk niet geloven dat het ernstig genoeg is dat iemand thuisblijft, verspilde energie.

Kennis blog · 13. mei 2019
Het metabool syndroom is geen ziekte op zich. Het is het samenkomen van een aantal met elkaar verbonden risicofactoren voor diabetici en hart- en vaatziekten.
Kennis blog · 11. mei 2019
Kennen jullie de strijd bij het avond eten om groenten? Zorg dat je op meerdere momenten van de dag groenten aanbiedt. Het is zo belangrijk dat kinderen (en volwassene natuurlijk) voldoende groenten binnen krijgen. Je hele lichaam draait op vitaminen en mineralen en de beste bron om die binnen te krijgen zijn groenten en fruit.

Kennis blog · 11. mei 2019
Vitamine B12 te kort is niet het eerste waar een arts aan denkt wanneer je op consult komt. Een te kort wordt vaak over het hoofd gezien, er wordt niet bij stil gestaan. Zelfs bij een juiste referentiewaarde van B12 in het bloed is het niet uitgesloten dat er een B12 te kort is. Het gaat er namelijk niet om wat zich in ons bloed bevindt, maar wat er wordt opgenomen in de cellen. Daar waar we vitamine en mineralen echt nodig hebben.
Recepten blog · 16. april 2019
Oké niet alles hoeft vervangen te worden, maar deze is wel heel lekker!

Recepten blog · 03. april 2019
Bonen en granen de perfecte combinatie om een plantaardig pakket eiwitten op te bouwen!
Recepten blog · 02. april 2019
Heerlijke spread voor op brood.

Meer weergeven