Recepten · 14. december 2018
Je mag jezelf af en toe best verwennen. Koffie met plantaardige slagroom, gezoet zonder geraffineerde suikers en extra special door de nootjes crum. Love it!
Recepten · 09. december 2018
Kool is de vijand van kanker met zijn geneeskrachtige werking. Spruitjes, weer zo'n koolsoort. We moeten de spruitjes dan alleen niet 10 min maximaal koken, want dan is de geneeskrachtige werking met de helft verminderd. Zo zijn spruitjes heerlijk!

Recepten · 08. december 2018
Eens wat anders als beleg! Verborgen groenten. Gezonder en met de juiste voedingsstoffen. Deze groene bolletjes zijn geen groenten maar peulvruchten. In combinatie met granen, als een boterham, zorgen ze voor een fantastische eiwitbron.
Recepten · 06. december 2018
Kool is de vijand van kanker mer zijn geneeskrachtige werking. Misschien niet de meest sexy groenten, maar wel als je hem lekker klaar maakt.

Recepten · 06. december 2018
Home-made hummus is veel lekkerder dan de kant en klare varianten. Deze hummus is een heerlijk onderdeel van de koolwraps.
Recepten · 04. december 2018
Hoe fijn is het om ook gewoon te kunnen genieten van heerlijke gevulde speculaas zonder allergenen. Amandelmeel is wel een vereiste, want dit geeft de echte smaak van amandelspijs. Als je deze variant hebt geproefd dan wil je nooit meer anders.

Vasten · 02. december 2018
Samen op weg naar een puur en onbewerkt voedingspatroon in 18 dagen. We bouwen af en vervolgens weer op naar een volwaardig voedingspatroon. Na 18 dagen heb je veel geleerd, ben je bewuster en smaakt alles beter!
Vasten · 01. december 2018
Samen rijstvasten. Met als doel opruimen en veranderen van voedingspatroon. Na 18 dagen heb je een volwaardig voedingspatroon. We bouwen af en bouwen op naar een patroon zonder gewoontedingen en met pure smaken en geuren!

Vasten · 29. november 2018
Samen rijstvasten, met een select gezelschap starten met rijstvasten onder begeleiding. Wil je mee doen? Meld je dan aan. Laten we ons lichaam ruimte en rust geven en de kans om oude rommel op te ruimen. Let me know.
Vasten · 24. november 2018
Met een select gezelschap zijn we gaan rijstvasten. Fantastische resultaten en in januari starten we wederom een event! Doe jij mee?

Meer weergeven