· 

Amandel-zadenreep


 

 

 

Amandel-zadenrepen

Deze zijn zo fijn en heel makkelijk te maken.

 

Gebruik tijdens het rijstvasten (3de fase) dadels als zoetstof i.p.v. ahornsiroop. Dit omdat we even enkel suikers uit fruit halen en niet uit andere suikervervangers.

 

Ingrediënten (ovenschaal 20x15)

130 gr amandelmeel

45 gr gemalen kokos

1 tl kaneel

50 gr pompoenpitten
70 gr zonnebloempitten

40 gr ongezwavelde rozijnen
20 gr amandelschaafsel
Snuf zout
70 ml kokosolie
60 ml ahornsiroop (of dadels)

 

Nu maken!

Verwarm de oven tot 175 graden. Leg een ovenschaal klaar met hierin een vel bakpapier.

Smelt de kokosolie in een pannetje of in de oven.
Mix alle droge ingrediënten door elkaar. Meng hier de gesmolten kokosolie en de ahornsiroop door tot het goed is verdeeld.

Wanneer je dadels gebruikt kun je het in een keukenmachine tot een geheel mengen. De reep wordt hierdoor wel fijner van structuur.

 

Druk het mengsel stevig in de ovenschaal en zet hem voor 25 min in de oven. Check tussendoor even of hij niet te hard gaat.
Als je hem uit de oven haalt is hij nog wat zacht. Laat hem dus eerst afkoelen en snij er dan repen of blokjes van. Enjoy!

 

 

PRINTEN

Onderaan de pagina kun je het recept downloaden. 

 

Rijstvasten (detox)

 

Verander van voedingspatroon in 18 dagen.

We bereiden voor, ruimen op en bouwen daarna op tot een compleet menu.

 

Ondersteund met tips, tools en recepten. 

 

Wij zijn nu bezig met het rijstvasten, maar in feb of mrt start een nieuwe ronde. 

 

MEER INFO

Download
Amandel-zadenrepen
Amandel-zadenrepen.pdf
Adobe Acrobat document 1.2 MB

Wil meer weten over een healthy lifestyle, voeding en gezondheid en het kleuren van je leven? Volg ons dan op Instagram en Facebook. 

 

Instagram: @kimfoodyourlife 

 

Facebook: www.facebook.com/foodyourlife

Reactie schrijven

Commentaren: 0