· 

RAW avocadotaart met chocolade kans


Verras iedereen met een heerlijke RAW-vegan taart bij de koffie of als dessert na het kerstdiner. Je kunt het combineren met een bolletje vegan kokosijs wanneer je het als dessert gebruikt. Dan staat jouw dessert zo op tafel, want deze taart kun je goed voorbereiden. 

 

Springvorm 21cm (op de foto is een kleinere vorm gebruikt)

 

Of maak allemaal kleintjes in cupcakvormpje. De vormpjes haal je er dan af voordat je ze serveert, bolletje ijs erop en klaar! 

Ingrediënten bodem
150 gr ongebrande, ongezouten walnoten (maar andere noten kan ook)
150 gr zachte Medjool dadels
50 gr geraspte kokos
Snuf Keltisch zeezout

Ingrediënten vulling
5 rijpe avocado’s
150 gr kokosolie, gesmolten + extra om in te vetten
100 gr (rauwe) honing
Sap van 2 limoenen
1/2 tl vanille extract
Optie: geraspte kokos en blauwe bessen als garnering

Variatie
Liever geen groene taart maar een chocoladetaart? Voeg dan wat rauwe cacao en stukjes pure chocolade toe.

 

Gebruik cupcake vormpjes of leg een vel bakpapier in een springvorm. Meng alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine. Als het een mooie plakkerige bal is dan druk je het als onderste laag op de bodem. Plakt het niet voldoende, dan kun je altijd een eetlepel water toevoegen. Druk goed aan. 

Meng nu de ingrediënten voor de vulling in de keukenmachine tot een smeuïge massa. Verdeel de vulling over de bodem. Ze hem een half uur in de vriezer en vervolgens bewaren in de koelkast. Je kunt de taart nog versieren met kokosrasp en blauwe bessen.

Rijstvasten

Een reis van 18 dagen voor een schoon en opgeruimd lichaam. Je lichaam is je belangrijkste gadget in je leven. Deze kun je niet zomaar vervangen, dus zorg er goed voor!

 

Rijstasten kan je helpen om een vliegende start te maken. Lees meer...

 

Nu het EBOOK met 25% korting.

Reactie schrijven

Commentaren: 0