· 

Gevulde speculaas


Ik weet zeker dat jij een mooiere foto kunt maken!!! Je mag hem altijd naar mij sturen, LOVE IT!

 

Of het nu kerst of sinterklaas is gevulde speculaas kan altijd, net als banketletters en kerststaven. Deze speculaas is vegan, veel lekkerder, puur, onbewerkt en zonder geraffineerde suikers. Wil jij de verleidingen weerstaan als je op visite gaat? Zeg dat jij ook wel zorgt voor wat lekkers…….dan weet je zeker dat je toch kan snoepen en lekker in je vel zit. 

 

Ingrediënten spijs
300 gr amandelen 
100 gr amandelmeel
250 gr gewelde abrikozen
Sap van een halve citroen

Ingrediënten speculaas
250 gr spelt- of boekweitmeel (of een mix)
25 gr kokosbloesemsuiker
1 el bakpoeder
1 el koekkruiden
1 el kaneel
150 ml kokosolie
75 gr dadels

Verwarm de oven tot 180 graden en zet een ovenschaal van 20cm met een vel bakpapier erin klaar. 

Doe de amandel in de keukenmachine en maal goed fijn. Voeg de overige ingrediënten voor de spijs toe en mix tot een romige spijs. Vorm hier een bal van, wikkel in folie en bewaar minimaal 15 min in de koelkast. 
Meng alle droge ingrediënten in een kom. Smelt de kokosolie en ontpit de dadels. Doe ze samen in de keukenmachine tot het een geheel is. Voeg nu de droge ingrediënten toe en mix tot een stevig deeg. Verdeel in 2 delen en laat het 10 min buiten de koelkast rusten.

Verdeel 1 deel van het deeg als bodem in de ovenschaal, dan het spijs en vervolgens het laatste deel deeg. Zet voor 25 min in de oven. Laat het goed afkoelen en snij in mooie stukken.



25% korting

 

Rijstvasten

 

De manier om opgeruimd het nieuwe jaar is te gaan. Bestel nu nog het ebook met 25% korting. Het ebook neemt je 18 lang mee op reis door de wereld van gezonde recepten, detox en veel energie. 

 

Je eet echt niet enkel rijst, maar zelf chocoladepudding behoort tot het menu!!

 

18 dagen genieten.

 

EBOOK bestellen en meer info uiteraard

Wil meer weten over een helt lifestyle en het kleuren van je leven? Volg ons dan op Instagram en Facebook. 

 

Instagram: @kimfoodyourlife 

 

Facebook: www.facebook.com/foodyourlife

Reactie schrijven

Commentaren: 0